Informatie

Met de opening van het Stilte- en Bezinningscentrum in 2013 is een droom van de zusters werkelijkheid geworden: ‘gehoor geven aan het verlangen van mensen naar een diepere spirituele ervaring’Hierdoor wordt ook de steeds ouder wordende zustergemeenschap in de gelegenheid gesteld om maatschappelijk betrokken te blijven.

 

Ligging 

Het Bezinningscentrum ligt in het centrum naast de Sint Servaasbasiliek. De kloostertuin is een oase van rust midden in de bedrijvigheid van de stad. Deze plek wordt ook wel het ‘stille hart’ van Maastricht genoemd. Alsof u in het oog van een orkaan staat, kunt u hier midden in het centrum in alle rust wandelen door de kloostertuin met een aantal bijzondere bomen.

Accommodatie 

U verblijft in een ruime eenpersoonskamer met eigen douche en toilet (inclusief laken- en handdoekenpakket. Er zijn in totaal 34 kamers beschikbaar. Alle kamers zijn bereikbaar met de lift.

 

     

 

Maaltijden 

De maaltijden (dagmenu uit kloosterkeuken) worden gebruikt in de Gastenrefter van het klooster. Voor groepen vanaf tien personen worden de maaltijden in de refter van het Bezinningscentrum opgediend. Dieetwensen (zoutarm, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch) kunt u bij aanmelding kenbaar maken.

 

Uw bijdrage

De kosten voor een verblijf incl. drie maaltijden en koffie, thee en water bedragen € 60,- per persoon per etmaal.

 

Inchecken 

Individuele gasten verwelkomen wij tussen 11.00-12.00 uur of 16.00-17.00 uur. De aankomsttijd van groepen wordt in overleg gepland.

 

Annuleren 

Bij annulering tot 2 weken vóór aanvang ontvangt u het volledige bedrag; bij annulering tussen 1 en 2 weken vóór aanvang ontvangt u 50% terug.

 

Parkeergelegenheid

In verband met beperkte parkeergelegenheid vragen wij gasten zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Voor informatie over parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer in Maastricht klik hier.